Anunt

Anunt

Buna ziua!

Deoarece există riscul de a se sufoca în timpul somnului, pentru ca mulți copii duc jucării la nas și la față în timp ce adorm, iar pe parcursul zilei există discuții legate de jucării aduse de acasă, nu vom mai permite niciunei grupe să aibă jucării pe parcursul pauzelor sau la somn. Vă rugăm să nu puneți în sarcina noastră răspunderea de a le lua jucăriile, deoarece această îndatorire vă revine dumneavoastră, de a lăsa jucăriile în mașină sau acasă, susținându-ne cu explicații despre riscurile sufocării în somn sau înghițirii de părți din jucării .

În toată unitatea s-au montat aere condiționate care sunt date pe temperatura de 24 de grade, mod eco, cu fantele orientate spre tavan, pentru a asigura un aer proaspăt constant, deoarece nu se dorea deschiderea ușilor sau geamurilor pe parcursul zilei, iar noi trebuie să asigurăm un aer respirabil și proaspăt în clasă. Această temperatură nu asigură răcirea camerei, ci doar aerisirea și purificarea ei.

De asemenea, vă rugăm să încercați pe cat posibil să ajungeți până la cel târziu 8:30 la grădiniță, pentru a ne încadra cu micul dejun în programul stabilit (consultați Oferta Educațională postată pe platforma în data de 28.08.2023) și mai apoi să continuam cu activitățile conform programei.

Multumim!

Post A Comment
error: Content is protected !!